• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Cântăreața Alicia Keys, 33, a anunțat, cu ocazia celei de-a patra aniversări a căsătoriei, că ea și soțul ei, rapperul și producătorul muzical Swizz Beatz, vor deveni părinți pentru a doua oară, informează contactmusic.com. Frumoasa artistă americană a dat vestea prin intermediul unei fotografii publicate pe conturile ei de Twitter şi Instagram. Lângă fotografia postată, în care Alicia își afișează mândră abdomenul proeminent, cântăreața a scris, potrivit sursei citate: „La mulți ani, dragostea vieții mele! Și pentru a face asta mai dulce, [vreau să vă anunț] că am fost binecuvântați cu încă un îngeraș!! M-ai făcut mai fericită ca niciodată! Să petrecem cât mai mulți ani atât de frumoși!”

Rapperul și producătorul muzical Swizz Beatz, în vârstă de 35 de ani, şi cântăreața Alicia Keys s-au căsătorit pe 31 iulie 2010, în Corsica și mai au împreună un fiu, Egypt Daoud Dean, în vârstă de trei ani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava