MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a informat că şi în cursul zilei de astăzi problemele cu alimentarea cu energie electrică încă mai persistă în 39 de localităţi sucevene. Potrivit unui comunicat al Prefecturii, în momentul de faţă toate echipele E.ON Moldova – filiala Suceava sunt în teren şi lucrează la remedierea disfuncţionalităţilor din toate cele 39 de localităţi din judeţul Suceava.
În ceea ce priveşte drumurile naţionale, în informare se precizează că pe toate traseele din judeţ carosabilul este umed şi se circulă corespunzător.
Astfel, pe DN 17A este zăpadă frământată de 0-1cm şi s-a acţionat cu 8 UNIMOG-uri, fiind răspândite 58 de tone de material antiderapant. În momentul de faţă se patrulează cu 6 utilitare.
De asemenea, pe raza de activitate a Secţiei de Drumuri Naţionale Sucaeva s-a acţionat cu 6 UNIMOG-uri şi au fost răspîndite 102 tone de material antiderapant şi 64 tone sare. În momentul de faţă se patrulează cu 4 utilitare.
Prefectura mai informează că pe drumurile judeţene din judeţ carosabilul este umed. „S-a acţionat preventiv cu 9 autoutilaje pe 12 drumuri judeţene. Au fost împrăştiate 170 de tone de material antiderapant. În momentul de faţă se patrulează 5 cu utilitare.
Toate liniile feroviare de pe raza judeţului sunt funcţionale. În 12.10.2015, următoarele trenuri au fost anulate: 5730,5731, 5732 şi 5733 Suceava-Cacica şi retur”, se mai araătă în comunicatul de presă al Prefecturii Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava