• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Mai multe persoane care au rămas blocate pe drumurile din judeţul Suceava, precum şi elevii cazaţi la primăria din Grăniceşti au primit alimente. Este vorba despre 15 elevi, însoţiţi de trei profesori, care vineri seara au plecat dinspre Suceava spre Muşeniţa, însă din cauza viscolului au fost nevoiţi să se oprească la Grăniceşti. Acestea au fost distribuite de către autorităţile judeţene, ele fiind asigurate cu sprijinul unor agenţi economici suceveni. Prefectul Florin Sinescu a declarat că în cursul zilei de sâmbătă o maşină de la Instituţia Prefectului a transportat alimente din partea Iuliul Mall Suceava copiilor cazaţi la Primăria Grăniceşti. Sinescu a mai declarat că hypermarketul Carrefour va asigura alimente şi apă, SC Mopan va dona pâine, iar SC FAcos va asigura conserve pentru persoanelor care aşteaptă în trafic în zona Ratoş – Dorneşti. Alimentele vor fi distribuite de către jandarmi, care vor oferi şi ceai cald.

„De asemenea, toate persoanele dializate şi care au avut nevoie de îngrijire medicală au fost preluate şi transportate la unităţile spitaliceşti”, a mai declarat prefectul judeţului Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava