MOPAN Suceava

Solistul Alin Oprea trece printr-un divorț îndelung mediatizat, după 22 de ani de mariaj cu Larisa, mama copiilor săi. Deși inițial au anunțat că se despart pe cale amiabilă, lucrurile au luat o cu totul întorsătură, notează click.ro.

„Chiar dacă mi-a fost blocat accesul la banii câștigați în 25 de ani de carieră cu Talisman, nu am ajuns nici chiar la sapă de lemn, așa cum se speculează în media. Da, stau într-un apartament foarte frumos, închiriat în centrul Capitalei, pe care îl achit din venituri proprii. A trăi pe banii altuia, ar fi lipsit de DEMNITATE pentu mine. Iubita mea a fost și este în continuare aproape de mine în toată această perioadă foarte grea pentru mine, atât sentimental, cât și moral. (…) Chiar dacă situația mea financiară în această perioadă nu este una de invidiat, cum de altfel, din cauza acestei pandemii cred că prea puțină lume se mai poate lăuda cu succese financiare, am câteva activități din care îmi câștig o existență decentă, frunoasă, activități care mă împlinesc atât din punct de vedere profesional cât și material”, a mărturisit Alin Oprea, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/alin-oprea-rabufnit-nu-traiesc-din-banii-iubitei-ce-se-intampla-cu-divortul-de

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava