Concert pascal
MOPAN Suceava

În așteptarea divorțului de Larisa, Alin Oprea trăiește intens povestea de dragoste cu Medana, noua lui parteneră. Solistul de la Talisman nu a uitat că aceasta i-a transmis un mesaj romantic de ziua lui, în mod public, iar acum i-a întors surpriza, notează click.ro.

„Tu ești «medicul» care mi-a salvat viața când alții m-au îmbolnăvit, «avocatul» care m-a apărat când alții m-au nedreptățit, «scutul» care m-a protejat când alții au vrut să-mi străpungă inima, «stâlpul» care m-a susținut când alții au vrut să mă îngenuncheze și «soarele» care a adus lumină în viața mea când am fost abandonat în întuneric. Acesta este motivul pentru care tu ești singurul om de care am nevoie astăzi, mâine și până la sfârșitul timpului. Mulțumesc pentru iubirea de dincolo de vremuri, pentru atingerea magică, pentru tandrețea angelică și pentru infinitul pe care mi l-ai dăruit. Îți doresc cea mai dulce zi de naștere. La mulți ani, MEDANA!”, este mesajul pe care Alin Oprea l-a scris pe Facebook, de ziua iubitei sale, potrivit surseic itate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/alin-oprea-gest-incredibil-de-ziua-iubitei-sale-tu-esti-medicul-care-mi-salvat

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava