Concert pascal
MOPAN Suceava

Alin Oprea abia ce și-a serbat ziua de naștere, pe 20 noiembrie, când a sărbătorit 51 de ani, așa că și-a luat frumoasa parteneră, pe Medana Medaria, și au dat o fugă până la Milano, în Italia, unde au continuat petrecerea, după ce și-au oficializat logodna, notează click.ro.

Se pare că momentul a fost pus la cale de ceva timp, de solistul trupei Talisman. Aflat în turneu, în Italia, Alin Oprea i-a făcut o surpriză de proporții, de fapt, iubitei sale Medana. Chiar dacă emoțiile nu au lipsit, cei doi au fost susținuți de bunul lor prieten, Florin Petrescu, mai precis, Axinte. Cei doi îndrăgostiți au avut un tort supraetajat, în culorile tricolorului românesc.

„Amândoi așteptam acest moment cu drag. Prietenii din țară asteptau și ei acest moment. Ei spuneau mereu și ne trimiteau mesaje că vor să ne vadă căsătoriți. Am pregătit momentul, dar când am scos inelul și urma să spun câteva vorbe, mi s-a pus un nod în gât”, a povestit Alin Oprea, într-o intervenție telefonică în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro Tv, conform sursei citate.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/alin-oprea-s-a-logodit-cu-medana-medaria-nu-ai-sa-2225488.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava