MOPAN Suceava

Alin Oprea (48 ani) şi Larisa, soţia lui, au decis iniţial să divorţeze pe cale amiabilă. Artistul s-a mutat la hotel, însă când a venit să-şi ia lucrurile, nu a mai putut intra în vila de 200.000 de euro, din zona Cişmigiu, pe care a achiziţionat-o din banii de concerte. Rudele nevestei au schimbat yala, aşa că solistul trupei Talisman a rămas la uşă, potrivit click.ro.

Alin Oprea a mărturisit că a avut parte de un scandal monstru chiar în propria locuinţă, unde nu mai poate intra ca să-şi recupereze lucrurile. Când a ajuns în faţa uşii, Alin a fost întâmpinat de soacră şi de cumnat, care nu l-au lăsat să mai intre în casă, aşa că solistul a sunat la 112. La faţa locului au venit trei echipaje de poliţie, pentru a-l ajuta să intre în vilă. Acest lucru s-a întâmplat până acum de trei ori.

”Vreau să filmez tot ce iau ca să nu fie discuţii. Asta înseamnă viol de domiciliu, cum adică nu am voie în casa mea, cum să ies din casa mea? Nu mi se permite să-mi iau lucrurile din casă, de către soacră şi cumnat. Mă agresează femeia asta. Este a doua oară când vin şi sun la 112, dar ei schimbă yala mereu. Eu vreau să-mi iau bunurile, pentru că am nevoie urgent de ele la studio. E strigător la cer, ca familia să te dea afară din casa ta, luată din banii tăi, că doar eu munceam în familia noastră”, a spus Alin, în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/e-strigator-la-cer-ca-familia-sa-ma-dea-afara-din-casa-luata-din-banii-mei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava