MOPAN Suceava

La cei 50 de ani ai săi, Alin Oprea nu își mai ascunde corpul deloc. Este tare mândru de ceea ce a obținut la sală, în urma antrenamentelor și a unui regim de viață bine stabilit, iar de când este împreună cu viitoarea lui soție, Medana, artistul acordă o atenție deosebită look-ului său, notează click.ro.

Astfel, Alin Oprea a “scăpat” pe net o poză cu el în slip, de la plajă, din cea mai recentă vacanță în care a fost împreună cu iubita lui. Îndrăgostiții au vizitat Venezia și s-au oprit undeva la mare pentru a petrece mai mult timp în doi și o vară de neuitat.

„Orice realizare, mică sau mare, are stadiile sale de dificultate sau de triumf: un început, o bătălie și o victorie”, a fost mesajul care a însoțit poza la bustul gol a lui Alin Oprea. În același timp, iubita lui, Medana, a realizat niște poze extrem de provocatoare în vacanță, în care își arată trupul, bustul generos și fericirea de pe chip.

Dacă sunt sau nu cei doi iubiți la concurență de trupuri bine făcute, Alin Oprea ne-a lămurit pentru Click! „Nu fac concurență cu iubita mea pentru că noi suntem într-o echipă nu într-o competiție. Noi mereu ne susținem și ne încurajăm reciproc”, spune artistul. „Medana este într-adevăr cea care are grijă de mesele mele când suntem acasă și îmi gătește zilnic cele 4 feluri de mâncare de la care încerc să nu mă abat nici în concedii.”, a mai dezvăluit pentru Click! Alin Oprea.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/alin-oprea-si-iubita-lui-medana-la-concurenta-de-2195469.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava