Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de handbal masculin CSU din Suceava a reușit un nou transfer în perspectiva consolidării lotului pentru viitoarea ediție de campionat a Ligii Zimbrilor. Ultimul sosit în tabăra suceveană este extrema stângă Alin Roșu, jucător cu selecții la prima reprezentativă a României. Handbalistul în vârstă de 31 de ani a mai petrecut la CSU din Suceava numai puțin de 5 sezoane, la începutul carierei sale, după care a evoluat la CSM Vaslui (2014-2016), CSM București (2016-2017) și CSA Steaua București (2017-2021).

„Revin cu plăcere la Suceava, loc de care mă leagă amintiri minunate. Sper să fiu sănătos și să pot să-mi ajut echipa, pentru că eu cred că se poate clădi o formație respectată la Suceava, într-un oraș cu o mare tradiție în handbal”, a declarat extrema stângă Alin Roșu.

Alin Roșu este al cincilea transfer anunțat de oficialii de la CSU pentru următorul sezon, după turcul Cemal Kutahya, adus de la Beykoz Belediye Hentbol, Adrian Tîrzioru, ex CSM Bacău, și Alexandru Bologa și Leonard Ștefan, care vin de la CSM Făgăraș.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava