• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Viaţa familiei Borcea pare o adevărată telenovelă. Din închisoare, Cristi a lăsat-o însărcinată pe amanta Valentina Pelinel, în timp ce soţia lui, Alina, creşte singură doi copii. Doamna Borcea a luat o decizie radicală: să plece pentru câteva luni în America, scrie click.ro.

”Am trăit un coşmar în ultima perioadă”, s-a confesat Alina prietenilor. ”Deşi suferă enorm, Alina ştie că tot cel bun cedează, iar ea exact asta a făcut. A vorbit cu Cristi şi au decis împreună că este cel mai bine ca ea şi copiii să stea departe de toată nebunia asta.”, a povestit pentru Click! un bun prieten al soţilor Borcea. Soţia lui Borcea urma să fie însoţită şi de bonă, care s-o ajute cu cei doi copii.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/alina-borcea-si-luat-copiii-si-plecat-america

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava