MOPAN Suceava

Aloe Blacc a criticat în cadrul unui interviu recent celebra piesă a lui Robin Thicke, ‘Blurred Lines’. Cântărețul a declarat, potrivit contactmusic.com, că este bucuros că melodia la care a colaborat cu Avicii, ‘Wake Me Up’, a concurat în topuri cu hit-ul lui Robin Thicke, pentru că a adus o balanță între mesajul pe care-l transmiteau ei și mesajul ‘imoral’ transims de Thicke.

”Chiar nu am nicio problemă cu acest cântec, mă deranjează doar aluziile răutacioase care se fac în mod repetat în videoclip. Este foarte important ce face un artist cu muzica. Muzica este o experiență spirituală, indiferent dacă recunoști asta sau nu, muzica deschide inima și îți educă psihicul. Și când noi, ca muzicieni, facem asta… deschidem inimile oamenilor, iar apoi aruncăm cu noroi în ei, pentru mine este imoral.”, a spus Aloe Blacc, potrivit sursei citate.

Starul în vârstă de 35 de ani – care are o fetiță în vârstă de șapte ani, Mandela, împreună cu soția sa, Maya Jupiter – crede că versurile piesei ‘Blurred Lines’ transimt un mesaj confuz tinerilor despre ce este bine și ce nu.

”Ideea de bărbat dur, agresiv, misoginismul, violența, lipsa de respect… Nu cred că este necesar (să transimți asta) și, mai mult, sunt de părere că asta transmite un mesaj confuz tinerilor.”, a adăugat artistul pentru BANG Showbiz, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava