MOPAN Suceava

Altex în parteneriat cu una dintre cele mai mari agenții touroperatoare din România, Karpaten Turism, lansează un nou serviciu, Altex Travel, prin care clienţii au posibilitatea să-şi aleagă vacanţele mult visate, direct în magazinele Altex şi Media Galaxy, dar şi online pe www.altextravel.ro.

Oferta de lansare include peste 10.000 de pachete turistice, la cele mai bune prețuri, către țări precum Grecia, Egipt, Turcia, Dubai, Croația, Spania, Portugalia şi destinații exotice consacrate ale agenției Karpaten Turism – Maldive, Republica Dominicană, Kenya sau Zanzibar. În plus, zilnic, clienţii pot verifica ofertele Last minute disponibile atât pe platforma online, cât şi în magazine.

Prin Altex Travel, compania propune servicii turistice create special pentru clienţii săi, care să le ofere acestora vacanţele dorite, cu un raport preţ-calitate superior. Ca noutate, acestea se pot achiziţiona şi în rate lunare egale, prin intermediul serviciului de creditare din magazine şi online prin Credex, pentru servicii turistice în valoare de până la 30.000 lei, cu perioada de rambursare între 3 luni şi 5 ani. De asemenea, clienții au posibilitatea de a achiziționa asigurări storno și de călătorie.

Altex Travel se adresează clienţilor care vor să călătorească şi vine în completarea gamei de produse şi accesorii de vacanţă oferite de Altex prin camere foto, boxe portabile, căşti, genţi de voiaj, produse de protecţie solară, din care clienţii îşi pot alcătui un bagaj de călătorie ideal pentru un concediu reuşit.

,,Suntem o companie extrem de atentă la nevoile clienţilor noştri, iar Altex Travel este modul nostru de a reacţiona la cererea pieţei. Altex Travel oferă o gamă variată de servicii turistice atât în țară cât și în străinătate. Ne propunem să devenim un jucător important pe piață, să ne diversificăm portofoliul de produse și destinații și să oferim clienților noștri prețuri mici la vacanțele mult visate”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

,,Acest nou parteneriat este un pas firesc ȋn dezvoltarea noastră, ca touroperator. Avem deja peste 20 de ani de experiență ȋn piața locală de turism și am demonstrat, chiar și ȋn pandemie, când industria era la cel mai scăzut nivel, că putem oferi clienților experiențe de călătorie memorabile și, mai ales, sigure. Ne bucurăm că, prin intermediul Altex Travel, mai mulți turiști români vor avea acces la pachetele noastre și ȋi asigurăm că vom păstra aceeași calitate a serviciilor”, a declarat Alexandru Mărginean, Manager General Karpaten Turism.

Luna trecută, Karpaten Turism a câștigat Premiul 1 la categoria Best Initiative for Supporting Global Tourism, pentru lansarea ȋn premieră a zborurilor charter către Maldive și alte destinații exotice, la Gala TopHotel Awards 2021.

Prin reţeaua de magazine Altex şi Media Galaxy, clienții au acces într-un singur loc la toate serviciile menite să le îmbunătățească experiența de cumpărare și să le salveze timp în alegerile făcute: de la servicii de consultanță în achiziția de servicii de energie și gaze, la posibilitatea de livrare acasă în aceeași zi, inclusiv în weekend, rabla pentru electrocasnice sau opțiunea achiziționării de asigurări pentru locuințe sau asigurări CASCO, soluții de creditare personalizată, livrare planificată, retur oriunde, „click&collect”

Vacanţele disponibile prin Altex Travel se pot rezerva şi achiziţiona în magazinele Altex şi Media Galaxy la biroul Altex Travel şi online, pe www.altextravel.ro

Altex România lansează Altex Travel, în parteneriat cu touroperatorul Karpaten Turism, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava