Concert pascal
MOPAN Suceava

După mai multe zile în care în județul Suceava nu a fost raportat nici un caz nou de vindecare de noul coronavirus, Prefectura județului a transmis, astăzi, că în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 30 de cazuri noi. Astfel, potrivit unei informări oficiale din parte Prefecturii, numărul persoanelor din județ declarate vindecate este de 705, în condițiile în care în cursul zilei de duminică erau 675 de suceveni vindecați.

De asemenea, în județ au fost externate din spital 1305 de persoane, iar până la acest momento au fost efectuate 12.728 de teste pentru coronavirus. Până duminică, în judeţ erau făcute 12.402 de teste.

În ceea ce priveşte situația epidemiologică la nivelul județului Suceava, în momentul de faţă în autoizolare la domiciliu sunt 695 de persoane, iar alte 522 sunt în carantină instituționalizată. Până în prezent 13.861 de persoane din judeţ ieșite din autoizolare iar 2.002 de persoane au ieşit din carantină instituționalizată.

Prefectul Alexandru Moldovan a declarat că pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pe raza județului Suceava au acționat 435 de cadre M.A.I. (din care 316 polițiști, 107 jandarmi și 4 polițiști de frontieră) și 95 polițiști locali și 30 militari MapN, organizate în 249 de patrule, din care 130 de patrule de poliție, 43 patrule mixte (din care 11 patrule mixte polițist – jandarm, 4 patrule mixte polițist – polițist de frontieră și 28 de patrule mixte polițist – polițist local), 41 de patrule independente de jandarmi și 35 de patrule de poliție locală.

În ceea ce privește acțiunile desfășurate în contextul COVID 19, acestea au constat, în ultimele 24 de ore, în 88 de misiuni, cele mai multe pentru verificarea respectării interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare/carantină. Au fost verificate 789 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor impuse și a fost aplicată 1 sancțiune contravențională pentru nerespectarea măsurilor de izolare.

Au fost constatate și aplicate 185 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 252195 lei. Totodată au fost constatate 3 infracțiuni în context, fiind înregistrate 1 dosar penal în care au fost cercetate 3 persoane.

În perioada de referință au fost depistate 171 persoane care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației, pentru care au fost constatate și aplicate tot atâtea sancțiuni contravenționale în valoare totală de 239000 lei.

Personalul MAI din cadrul dispozitivelor constituite pentru carantinarea municipiului Suceava și pentru asigurarea zonei de protecție a constatat 16 fapte de natură contravențională (5 pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și 11 alte contravenții în context).

Valoare totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 37600 lei (6000 pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și 31600 alte contravenții în context).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava