Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a transmis că în ultimele 24 de ore numărul persoanelor din judeţ care s-au vindecat de coronavirus a ajuns la 2.240, cu 42 mai multe comparativ cu ziua de duminică. De asemenea, în ultimele 24 de ore au fost internate în spital 22 de persoane  diagnosticate cu COVID- 19 și externate 45 de persoane. Potrivit aceleiaşi surse, în ultimele 48 de ore nu a fost înregistrat niciun caz de infectare cu SARS- CoV – 2 în rândul personalului medical sau auxiliar. Într-un comunicat al Prefecturii se mai arată că astăzi, la ora 9.00, conform datelor centralizate la nivel județean în autoizolare la domiciliu erau 3.309 de persoane, iar în carantină instituționalizată alte 181 de persoane. De la începutul pandemiei de coronavirus şi până în preyent 15.324 de persoane au ieşit ieșite din autoizolare şi 3.107 de persoane sunt ieșite din carantină instituționalizată. Până la acest moment, în județul Suceava au fost efectuate 18764 de teste de coronavirus.

Prefectura a mai anunţat că forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat în vederea asigurării respectării normelor legale aflate în vigoare pe perioada stării de alertă, desfășurând în special acțiuni de prevenire și informare a cetățenilor, cu privire la noile reguli, atragând atenția că numai împreună și respectând aceste reguli vom reuși să depășim cu bine situația creată de pandemie.

„Rugăm sucevenii să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.

Românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia alocată lor +4021.320.20.20”, a transmis Prefectura Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava