Concert pascal
MOPAN Suceava

Alyssa Milano a mărturisit că „încă mai are o mulțime de simptome” de COVID-19, după șase luni de când a aflat că s-a infectat cu SARS-COV-2.

Vedeta din ‘Charmed’ a fost bolnavă timp de șase săptămâni între martie și aprilie, după ce a contractat noul coronavirus, iar la șase luni de când testul i-a ieșit negativ la virus și pozitiv la anticorpi, încă nu s-a recuperat complet.

Ea a spus, potrivit contactmusic.com: „Vine în etape și afectează diferite părți ale corpului în diferite perioade de timp. De exemplu, prima dată mi-a fost afectat stomacul, apoi, după o perioadă, m-am simțit mai bine. La scurt timp a fost pieptul. La fel, am început să mă simt mai bine după o vreme. E ca un carusel – am șase luni de când testul mi-a ieșit negativ și încă nu m-am recuperat complet, încă mai am o mulțime de simptome. Am palpitații la inimă, respirația nu îmi este la capacitate maximă, iar părul îmi cade. Cea mai urâtă parte este că îmi țiuie urechile îngrozitor – este foarte enervant.”

Alyssa, în vârstă de 47 de ani, spune că „este bine”, chiar dacă nu s-a recuperat complet după infectarea cu noul coronavirus, și că este „foarte recunoscătoare” că încă este în viață.

„Una peste alta, sunt bine. Sunt foarte, foarte recunoscătoare că sunt aici. Aș adăuga că am o mulțime de prieteni care au fost bolnavi și că niciunul nu s-a recuperat complet, așa că, sunt de părere că aceasta este o parte a acestei povești despre care nu se discută suficient. Nu știu dacă mă voi recupera complet vreodată. Sper asta. Sper că se va întâmpla acest lucru odată cu trecerea timpului. Dar nu avem de unde ști acest lucru.”

Alyssa Milano: La șase luni de la infectarea cu SARS-COV-2 „încă mai am o mulțime de simptome”, 6.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.5/10 (2 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava