Concert pascal
MOPAN Suceava

Anamaria Pordan i-a declarat de luni bune război fostului soț, Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a decis să prezinte versiunea lui asupra divorțului de impresară. Invitat în podcastul moderat de Cătălin Măruță, Laurențiu Reghecampf a vorbit despre despărțire și a răspuns acuzațiilor care i-au fost aduse în spațiul public, notează click.ro.

Laurențiu Reghecampf a decis să vorbească pentru prima dată public despre despărțirea de Anamaria Prodan. Antrenorul a mărturisit că nu înțelege ce ar avea Anamaria de câștigat în urma valului mediatic pe care aceasta l-a creat în urma șirului de acuzații pe care i le-a adus. Laurențiu a subliniat că dorește să ajungă la un consens cu mama copilului său și să stabilească un program clar în care își poate vedea fiul.

Laurențiu a dezvăluit că nu îi va permite Aneimaria să păstreze numele de Reghecampf și că ar fi de acord ca această să se prezinte în continuare așa doar dacă fiul lor, Bebe, îl va ruga ca impresara să își mențină numele de Reghecampf. Laurențiu a mărturisit că numele Aneimaria este Dumitrescu și că momentan, în buletinul acestia este scris Anamaria Reghecampf, nu Anamaria Prodan, mai scrie sursa citată.

Antrenorul a vorbit și despre cea care îi este alături în prezent și alături de care așteaptă un copil.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cum-o-cheama-cu-adevarat-pe-anamaria-prodan-411503.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava