MOPAN Suceava

Soția lui George Clooney, Amal Clooney, nu consideră că este o celebritate, dar este recunoscătoare că faima sa îi permite să scoată la lumină problemele legate de drepturile omului de peste tot din lume, potrivit contactmusic.com.

Avocata care militează pentru drepturile omului a mai spus că nu va lăsa niciodată atenția care a venit o dată cu căsătoria cu faimosul actor să intervină în munca sa.

Amal a declarat, conform sursei citate: „Cred că este minunat ca celebritățile să-și folosească timpul sau energia sau influența pentru a trage semnale de alarmă în ceea ce privește aceste cauze.Eu nu prea mă consider o celebritate, pentru că am același job ca înainte. Dacă mi se oferă mai multă atenție din cine știe ce motiv, atunci cred că e bine. Cred că o dată cu această atenție vine și o mare responsabilitate. Încerc să o folosesc cât mai bine, continuându-mi munca și apelând la media când cred că este vorba de o problemă mai importantă.”

Amal Alamuddin, pe numele de dinainte de căsătorie, a devenit soţia actorului american George Clooney în septembrie 2014, după o ceremonie fastuoasă, organizată la Veneţia, în Italia, la care au participat mai multe celebrităţi din industria de divertisment, precum actorul Matt Damon şi rockerul Bono.

Avocata Amal Clooney, specializată în drepturile omului, i-a avut printre clienţi pe fondatorul Wikileaks, Julian Assange, şi pe fostul premier ucrainean Iulia Timoşenko.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava