Ambasada Israelului este alături de victimele violenței domestice. Astăzi, misiunea diplomatică  a făcut o donație către Asociația Touched Romania, a cărei misiune este aceea de a proteja mamele și copiii lor aflați în situații dificile din cauza abuzurilor.

E.S. Dl David Saranga, Ambasadorul Israelului în România: ”Din păcate, pentru multe femei din lume, implicit și din România, pandemia de coronavirus a însemnat blocarea în casă alături de agresorii lor. Astfel, propriul cămin le-a devenit cel mai periculos loc. Este foarte îngrijorător faptul că actele de violență domestică s-au intensificat în România de-a lungul ultimelor luni și din acest motiv am dorit să venim în sprijinul femeilor și copiilor care au trecut prin abuzuri fizice și psihice, nu doar în perioada pandemiei. Apreciez activitatea desfășurată de Asociația Touched Romania de a sprijini mame și copii, familii, tineri care se confruntă cu lipsuri materiale, dar și afective și felicit întreaga echipă pentru eforturile și dăruirea și grija depuse pentru a îmbunătăți viețile celor mai puțin norocoși dintre noi. Astăzi am făcut doar un prim pas în colaborarea noastră și sper ca împreună să-i ajutăm pe cei aflați la nevoie atât din punct de vedere material, educațional cât și emoțional. ”

Prin donația acordată Centrului maternal Casa Agar din București, Ambasada Israelului a oferit aparatură electrocasnică nouă – mașină de spălat, combină frigorifică, robot de bucătărie, precum și alte electrocasnice mici necesare vieții cotidiene. De asemenea, misiunea diplomatică a Israelului a cumpărat jocuri interactive, jucării și cărți pentru copiii aflați în centrul maternal. Totodată, pentru a sprijini familiile aflate în dificultate, instituția noastră a oferit și 30 de pachete cu alimente neperisabile care vor fi distribuite de echipa Touched Romania.

rpt

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
PNL - Gheorghe Flutur
PNL - Ion Lungu - Lucian Harsovschi
PSD - Mirela Adomnicai
PSD - Dan Cusnir
PMP - Bogdan Codreanu
PMP - Marian Andronache
PRO România - Alexandra Harja Samsonescu
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava