Concert pascal
MOPAN Suceava

Ambasadorul Rusiei la Bucureşti, Valery Kuzmin, a spus la Suceava că „Federația Rusă dorește o dezvoltare pragmatică, corectă și reciproc avantajoasă a relațiilor cu România. Avînd în vedere că sîntem țări vecine și avem o istorie importantă împreună trebuie să lucrăm la dezvoltarea acestor relații”. Biroul de Presă al Prefecturii Suceava informează că ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în România, Valery Kuzmin, a participat la conferința cu tema „Dezvoltarea relațiilor de afaceri cu Federația Rusă”.

Evenimentul a fost găzduit de sala „Ștefan cel Mare” din Palatul Administrativ. Evenimentul a fost organizat de Asociația Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă, în parteneriat cu Uniunea Generală a Industriașilor din România – Filiala Bucovina Suceava, și a avut ca scop „prezentarea posibilităților de dezvoltare a relației economice cu Federația Rusă în diferite domenii”. Conform Prefecturii, ambasadorul Kuzmin a spus că motivul prezenței sale la Suceava îl reprezintă continuarea dialogului „pentru care am fost deschiși întotdeauna, în contextul în care, în ultima perioadă, am sesizat o încetinire a dialogului referitor la relațiile economice”.

Ambasadorul Federației Ruse a mai spus că acum „schimburile comerciale dintre țările noastre au intrat pe un trend pozitiv după o perioadă de stagnare”. Valery Kuzmin a fost însoțit de consilierul economic al Ambasadei, Igor Sidorov, iar în prezidiu s-au mai aflat vicepreședintele Consiliului Județean Suceava Viorel Seredenciuc şi președintele UGIR, Ovidiu Ilisei și alții.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava