MOPAN Suceava

Ies la iveală detalii uimitoare în procesul Johnny Depp – Amber Heard.

Un psiholog clinician angajat pentru a analiza relația dintre Amber Heard și Johnny Depp a făcut câteva declarații uimitoare, conform dailymail.co.uk, citat de click.ro.

Acesta a susținut că actrița suferă de tulburare de personalitate. Psihologul a subliniat că simptomele includ „asumarea personalității” celor dragi și „însușirea stilurilor vestimentare” ale acestora, declarațiile fiind făcute la doar câteva zile după ce Heard a fost acuzată că a copiat ținutele din sala de judecată ale fostului ei soț.

Aceștia s-au căsătorit în 2015 și au stat împreună timp de un an, până ca Heard să decidă să pună capăt relației, în 2016, când a depus cererea de divorț. Procesul, care este încă în desfășurare în Virginia, încearcă să stabilească dacă un articol scris de aceasta în 2018 și publicat în Washington Post, în care ea îl acuza pe actor de abuz domestic, i-a afectat imaginea lui Depp.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/detalii-socante-privind-relatia-dintre-johnny-deep-589385.html

Amber Heard, analizată de un psiholog clinican: «Suferă de tulburare de personalitate de tip Borderline», 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava