MOPAN Suceava

După scandalul în care a fost implicată cu actorul Johnny Depp, făcându-și unul altuia acuzații dure, iar relația lor culminând cu un divorț în cele din urmă, Amber Heard a schimbat puțin rețeta romantismului, trecând în „cealaltă ligă”. Vedeta a fost fotografiată de paparazzi la brațul noii sale iubite, aceștia surprinzând și o scenă fierbinte între cele două, notează click.ro.

Asemenea cântăreței Miley Cyrus, care după ce a divorțat de actorul Liam Hemsworth s-a aventurat într-o relație de scurtă durată cu o altă fată, se pare că și lui Amber i s-a cam acrit de relațiile cu bărbații, așa că a decis să dea o șansă unei partenere, de data aceasta. Au existat și în trecut zvonuri potrivit cărora fosta soție a lui Depp ar fi bisexuală, confirmate în cele din urmă de aceasta, se pare.

După mariajul dezastruos cu Johnny Depp și după ce a avut o relație plină de despărțiri și împăcări și cu Elon Musk, Amber Heard are în prezent o relație cu cineasta Bianca Butti, în vârstă de 38 de ani. Noua parteneră a actriței are o poveste de viață deloc „roz”, având în vedere că în prezent se luptă cu cancerul la sân, potrivit dailymail.co.uk.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/amber-heard-sarut-pasional-cu-noua-iubita-actrita-prefera-fetele-dupa-divortul-de

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava