După scandalul în care a fost implicată cu actorul Johnny Depp, făcându-și unul altuia acuzații dure, iar relația lor culminând cu un divorț în cele din urmă, Amber Heard a schimbat puțin rețeta romantismului, trecând în „cealaltă ligă”. Vedeta a fost fotografiată de paparazzi la brațul noii sale iubite, aceștia surprinzând și o scenă fierbinte între cele două, notează click.ro.

Asemenea cântăreței Miley Cyrus, care după ce a divorțat de actorul Liam Hemsworth s-a aventurat într-o relație de scurtă durată cu o altă fată, se pare că și lui Amber i s-a cam acrit de relațiile cu bărbații, așa că a decis să dea o șansă unei partenere, de data aceasta. Au existat și în trecut zvonuri potrivit cărora fosta soție a lui Depp ar fi bisexuală, confirmate în cele din urmă de aceasta, se pare.

După mariajul dezastruos cu Johnny Depp și după ce a avut o relație plină de despărțiri și împăcări și cu Elon Musk, Amber Heard are în prezent o relație cu cineasta Bianca Butti, în vârstă de 38 de ani. Noua parteneră a actriței are o poveste de viață deloc „roz”, având în vedere că în prezent se luptă cu cancerul la sân, potrivit dailymail.co.uk.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/amber-heard-sarut-pasional-cu-noua-iubita-actrita-prefera-fetele-dupa-divortul-de

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Sarbatori Fericite
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava