Amber Rose a criticat standardele duble sexiste ale media când vine vorba despre trecutul ei de stripperiţă, potrivit contactmusic.com.

Fosta dansatoare-devenită personalitate de televiziune a declarat recent că o enervează faptul că de multe ori este criticată pentru faptul că a fost stripperiţă, în timp ce actorul Channing Tatum, care a şi scris un film pe baza trecutului său de dansator exotic, este ridicat în slăvi.

Amber Rose a spus, potrivit sursei citate: “Channing Tatum a fost stripper. A fost şi el stripper, exact ca mine. Apoi a devenit model profesionist, la fel ca mine. Eu am semnat cu Ford Models, în New York.”

Channing a început să danseze la vârsta de 19 ani, după ce a renunţat să mai frecventeze cursurile Universităţii din Florida de Sud, iar trecutul său este rar menţionat.

Amber a mai declarat, conform ContactMusic: “Chiar a făcut un film despre viaţa sa de stripper!! Şi toată lumea l-a apreciat şi era ceva de genul: ‘O, Doamne, Magic Mike, trebuie să-l vedem!’. Dacă eu aş fi făcut asta oamenii mi-ar fi spus că sunt dezgustătoare. Conduc opt afaceri, sunt CEO-ul prorpiei mele companii şi încă sunt nimită stripperiţă. Este atât de ridicol. Am avut aceeaşi viaţă eu şi Channing, iar eu încă sunt pusă la zid. Nu este vina lui – societatea în care trăim e de vină.”

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava