Amber Rose a criticat standardele duble sexiste ale media când vine vorba despre trecutul ei de stripperiţă, potrivit contactmusic.com.

Fosta dansatoare-devenită personalitate de televiziune a declarat recent că o enervează faptul că de multe ori este criticată pentru faptul că a fost stripperiţă, în timp ce actorul Channing Tatum, care a şi scris un film pe baza trecutului său de dansator exotic, este ridicat în slăvi.

Amber Rose a spus, potrivit sursei citate: “Channing Tatum a fost stripper. A fost şi el stripper, exact ca mine. Apoi a devenit model profesionist, la fel ca mine. Eu am semnat cu Ford Models, în New York.”

Channing a început să danseze la vârsta de 19 ani, după ce a renunţat să mai frecventeze cursurile Universităţii din Florida de Sud, iar trecutul său este rar menţionat.

Amber a mai declarat, conform ContactMusic: “Chiar a făcut un film despre viaţa sa de stripper!! Şi toată lumea l-a apreciat şi era ceva de genul: ‘O, Doamne, Magic Mike, trebuie să-l vedem!’. Dacă eu aş fi făcut asta oamenii mi-ar fi spus că sunt dezgustătoare. Conduc opt afaceri, sunt CEO-ul prorpiei mele companii şi încă sunt nimită stripperiţă. Este atât de ridicol. Am avut aceeaşi viaţă eu şi Channing, iar eu încă sunt pusă la zid. Nu este vina lui – societatea în care trăim e de vină.”

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava