MOPAN Suceava

Amber Rose a mărturisit, potrivit contactmusic.com, că nu l-a iubit niciodată pe fostul ei partener de viață, Kanye West, insistând că fostul ei soț, Wiz Khalifa, este „dragostea vieții sale”.

În cadrul unui interviu recent, Amber Rose a fost întrebată despre Kanye West și despre relațiile pe care le-a avut în trecut, iar ea a explicat că, deși le-a spus și altor bărbați din viața sa că i-a iubit, Khalifa a fost singura ei iubire adevărată.

„Dragoste adevărată? Doar cu soțul meu, Khalifa. În curând fostul meu soț. Da, cu siguranță. Când găsești dragostea adevărată, știi, pur și simplu. Așa că, privești la relațiile anterioare și îți spui: ‘Eh, nu i-am iubit pe fraierii ăia!’. El a fost dragostea vieții mele. El a fost singurul bărbat pe care l-am iubit vreodată. Ne-am iubit extraordinar de mult și încă ne vom iubi. Chiar și acum, când vorbim la telefon îmi spune că mă iubește. Doar că nu mai putem fi împreună. Nu suntem așa cum trebuie când ne aflăm într-o relație.”, a spus Amber Rose, potrivit sursei citate.

Momentan, Rose este singură, dar când a fost întrebată ce caută la un bărbat, ea a răspuns: „Cred că poți iubi pe oricine. Îmi plac bărbații care mă pot face să râd. Îmi plac bărbații care te alintă mereu. Urăsc zgârciții – pe cei care se zgârcesc cu zborurile sau cu hotelurile. Îmi place să primesc cadouri fără motiv. Nu trebuie să fie scumpe – bine, nu tot timpul.”

Amber Rose a intentat divorț de Wiz Khalifa în 2014, după numai un an de căsătorie. Cu Kanye West a avut o relație de doi ani, din 2008 până în 2010.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava