Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţiştii suceveni i-au dat o amendă de 2.000 de lei unui câmpulungean care transporta ilegal lemne. Joi, în jurul orei 18:40, un echipaj din cadrul Postului de poliţie Breaza a oprit pentru control pe raza localității un autotractor cu semiremorcă aparţinând unei societăți comerciale din comuna Slatina, încărcat cu material lemnos și condus de un bărbat de 46 ani, din Câmpulung Moldovenesc.
În urma verificărilor efectuate în aplicaţia informatică specială, polițiștii au constatat faptul că nu există generat un cod unic de înregistrare pentru ansamblu de vehicule respectiv, iar conducătorul auto nu a putut prezenta nici un aviz de însoţire a materialului lemnos. Ulterior, după circa o oră, la faţa locului s-a prezentat administratorul firmei, un bărbat din comuna Slatina, care a prezentat avizul de însoţire primar din data de 26 martie 2015, având generat codul unic la ora 19:33.
Ansamblul de vehicule a fost condus la sediul Ocolului Silvic, iar în cursul zilei de vineri în urma inventarierii de către reprezentanții silvici a materialului lemnos a rezultat cantitatea de 37,79 m.c. lemn lucru rotund rășinoase, în valoare de 6.800 lei.
Materialul lemnos a fost predat în custodie Ocolului Silvic Pojorâta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava