Concert pascal
MOPAN Suceava

O patrulă din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta a oprit vineri  pentru control pe DN 17 din comuna Pojorâta, autoutilitara cu semiremorcă, condusă de un localnic de 35 de ani, care transporta conform avizelor de însoțire, cantitatea de 40,57 m.c. lemn rotund de esență rășinoase.

Întrucât transportul a fost identificat în afara rutei pe care trebuia să o urmeze conform avizelor de însoțire, existând suspiciuni cu privire la punctul de încărcare a materialului lemnos, polițiștii au solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii, au stabilit faptul că, ansamblul auto transporta cantitatea de 43,62 m.c. material lemnos, cu 3,05 m.c. mai mult față de cea înscrisă în documente.

În cauză s-a dispus sancționarea contravențională cu amendă în cuantum de 6.000 lei a societății comerciale emitente a documentelor și confiscarea materialului lemnos în valoare de 12.653 lei.

Amendă de 6.000 de lei și lemn confiscat în valoare de 13.000 de lei de la o firmă din Pojorâta, 5.3 out of 10 based on 6 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.3/10 (6 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava