PNL
PSD
PMP

O patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a oprit pentru control pe raza comunei Putna, autoutilitara condusă de un localnic de 54 de ani, care transporta conform avizului de însoţire cantitatea de 13,64 mc lemn rotund pentru cherestea, specia molid.
Existând suspiciuni cu privire la repetabilitatea efectuării transportului în baza aceluiași aviz de însoțire s-au efectuat verificări respectiv : accesarea aplicației Iwood Tracking, vizionarea imaginilor de pe camerele video de pe traseul parcurs, stabilindu-se cu certitudine faptul că, la momentul opririi în trafic la ora 17.00, bărbatul de 54 de ani a efectuat un alt transport de material lemnos în baza aceluiași aviz de însoțire.
Din acest motiv s-a cerut sprijinul speciliştilor silvici în vederea inventarierii materialului lemnos, stabilidu-se faptul că, bărbatul de 54 de ani transporta cantitatea de 16.20 m.c. lemn rotund pentru cherestea, specia molid.
Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010 cu amendă în cuantum de 5.000 lei, iar materialul lemnos în valoare de 4.714,2 lei a fost confiscat şi predat în custodie Ocolului Silvic Putna.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Catalina Culipei - PNLPRO RomâniaUniunea Polonezilor din România
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava