Concert pascal
MOPAN Suceava

Șeful Gărzii Forestiere Suceava, Mihai Găspărel, informează că începând cu data de 1 aprilie a fost iniţiată o acţiune tematică de verificare a modului în care agenţii economici autorizaţi pentru activitatea de exploatare forestieră gestionează masa lemnoasă autorizată spre exploatare din pădurile de pe raza judeţului Suceava. Ca urmare a celor 51 controale executate de angajaţii Gărzii Forestiere Suceava, au fost aplicate 64 de amenzi în valoare de 213.000 de lei și a fost confiscat un volum de 1.460 mc material lemnos, respectiv 1.202 mc lemn rotund şi 258 mc lemn de foc în valoare de 294.400 de lei.

Garda Forestieră Suceava atrage din nou atenţia că faptele de natură a afecta integritatea fondului forestier naţional sunt şi vor fi drastic pedepsite, în perioada următoare urmând a se intensifica acest tip de controale.

Amenzi cu nemiluita și material lemnos de aproape 300.000 de lei confiscat de la agenți economici suceveni în cadrul unei ample acțiuni a Gărzii Forestiere, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava