Concert pascal
MOPAN Suceava

În perioada 10 – 12 aprilie 2014, echipe mixte de control formate din polițiști ai Serviciului de Investigarea Fraudelor, Serviciul de Ordine Publică şi specialişti silvici din cadrul I.T.R.S.V. Suceava au desfăşurat o acţiune de verificare a unor agenţi economici din judeţul Suceava, care desfăşoară activități de prelucrare, transport, debitare şi comercializare a materialului lemnos.
În cadrul acţiunii au fost aplicate 13 sancţiuni contravenţionale cu o valoare totală de 53.000 lei.
De asemenea, poliţiştii au confiscat 32 de metri cubi de material lemnos, în valoare de 8.709 lei.
În cadrul verificărilor efectuate la o societate comercială din comuna Mănăstirea Humorului, ce are ca obiect de activitate şi debitarea materialului lemnos, s-a constatat faptul că agentul economic a transportat şi înregistrat în gestiunea societăţii cantitatea de 32 m.c. buştean răşinoase fără provenienţă legală.
În acest scop, agentul economic a consemnat pe avizul de transport, ca document de provenienţă, un alt aviz de însoţire pe care îl mai utilizase anterior ca document de provenienţă pentru un alt transport de material lemnos, cu aceeaşi cantitate.
În cauză s-a dispus confiscarea cantităţii de 32 m.c. buştean răşinoase şi sancţionarea contravenţională a administratorului societăţii cu amendă în valoare de 5.000 lei, conform prevederilor Legii 171/2010 – privind contravenţiile silvice.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava