Muzeul Bucovinei

Polițiștii suceveni au aplicat amenzi de peste 65.000 de lei la mai multe firme din județ. Poliția Suceava a informat că având în vedere apropierea Sărbătorilor de iarnă şi creşterea volumului tranzacţiilor comerciale asociată acestei perioade, poliţiştii au iniţiat o serie de acţiuni pentru respectarea legislaţiei economice şi protejarea drepturilor cetăţenilor.

Astfel, în cursul zilei de vineri, 9 decembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Suceava, în cooperare cu specialiști ai Direcției Sanitar Veterinare și Siguranța Alimentelor Suceava și ai Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, au organizat o acțiune punctuală în piețele agroalimentare din mai multe localități ale județului în care se efectuează acte de comerț cu mărfuri alimentare în vederea verificării respectării legislației specifice. În total au fost controlate 60 de societăți comerciale, întreprinderi individuale şi producători agricoli.

La finalul acțiunii au fost aplicate 33 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 65.500 lei.

De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare totală de 1.235 lei, constând în produse alimentare, băuturi alcoolice, țigări, obiecte de îmbrăcăminte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava