MOPAN Suceava

În cursul zilei de vineri polițiștii au identificat 5 persoane care nu respectau măsurile de izolare la domiciliu ca urmare a revenirii în țară din spațiul european. Astfel, în cadrul activităților privind verificarea zilnică a persoanelor aflate în carantină/izolare la domiciliu, conform listelor transmise de D.S.P. Suceava, s-a procedat la verificarea la domiciliu a persoanelor de pe raza orașului Siret.
La adresele indicate de către DSP Suceava nu au fost identificate 3 persoane.
S-a luat măsura sancționării contravenționale a celor trei persoane cu amendă în cuantum de 1000 lei fiecare conform Legii 55/2020.

Tot vineri, lucratorii Poliţiei Oraşului Solca, au oprit un autoturism pentru control pe DJ178 din com. Arbore, sat Arbore.
Conducătorul autoturismului a fost identificat ca fiind un bărbat de 32 ani, din com. Ostra, care a fost verificat în DPABD, unde a rezultat alertă de coronavirus, având de efectuat carantina în sat Clit com. Arbore.
Bărbatul a fost sancţionat contravenţional pentru nerespecatarea carantinării conform art.65 lit. b din Legea 55 din 2020 cu amendă de 1000 lei.

La 29.01.2021, ora 17:05, având în vedere lista cu persoanele autoizolate la domiciliu transmisă de DSP Suceava, lucrătorii din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, s-au deplasat la domiciliul unui bărbat de 42 de ani, care nu a fost identificat la domiciliu.
Bărbatul a fost sancţionat contravenţional pentru nerespecatarea carantinării conform art.65 lit. b din Legea 55 din 2020 cu amendă de 1000 lei.

Amenzi usturătoare pentru cinci suceveni care au revenit în țară și au încălcat măsura carantinării. Unul a fost prins plimbându-se cu mașina, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava