Festivalul International Ciprian Porumbescu

Polițiștii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Suceava în cooperare cu specialiștii D.S.V.S.A. Suceava au acționat pe raza municipiului Suceava, în Centrul Comercial „Bazar” pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, a transportului, colectării și comercializării ilegale a produselor și subproduselor din peşte rezultate din activitățile ilegale de pescuit, ocazie cu care:

A fost depistată o localnică de 55 de ani care comercializa fără a deține documente legale de proveniență 21,28 kg de produse și subproduse din pește (conserve, caserole). Femeia a fost sancționată contravențional prin aplicarea a 2 amenzi în cuantum de 5.000 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr.12/1990, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea și dirijarea către incinerare a produselor ilicite, în valoare de 532 lei.

Ulterior, a fost depistat un localnic de 29 de ani în timp ce comercializa fără a deține documente legale de proveniență, 27 kg de produse și subproduse din pește (conserve, caserole), precum și  cantitatea de 13,2 kg produse de origine animală. Bărbatul a fost sancționat contravențional prin aplicarea a 2 amenzi în cuantum de 5.000 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr.12/1990, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea și dirijarea către incinerare a produselor ilicite, în valoare de 1.335 lei.

Amezi drastice pentru cei prinși comercializând în Bazarul Sucevei conserve de pește fără documente de proveninență, 9.3 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.3/10 (3 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava