MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, sala LPS a găzduit un meci deosebit de spectaculos între CSU Suceava si HCM Botosani. Partida a fost mai tare decât un joc oficial, rivalitatea din teren fiind aproape palpabilă, gazdele învingând până la urmă cu scorul de 31-29 (17-13).
Botoșănenii cu câțiva foști echipieri ai Sucevei în echipă, Nicolaievici, Florin Ciubotaru, Bahan, Glucovschi, Țigănașu, Poenaru, Beșliu au ținut piept formației de Ligă Națională timp de 20 de minute. Pe finalul primei reprize însă, elevii lui Răzvan Bernicu s-au desprins la patru goluri grație unor reușite alelui Eros și Roșu, ultimul în formă excelentă.
Oaspeții au fost foarte ”ațoși” și în partea secundă a disputei și s-au apropiat pe tabela de marcaj de suceveni. În minutul 39 scorul era 19-18, pentru ca în în minutul 54 botoșănenii să conducă la un gol diferență, scor 25-26. În final, gazdele au fost mai lucide, oaspeții au introdus ”garda a doua” și la final CSU Suceava – HCM Botoșani a fost 31-29.
Excelent meci de pregătire pentru CSU Suceava în perspectiva jocurilor oficiale ce vor urma în campionatul Ligii Naționale. Foarte bună replica grupării HCM Botoșani care și-a creat o echipă valoroasă și deosebit de competitivă.
A fost și un element inedit în partida CSU Suceava – HCM Botoșani, în teren s-au aflat doi frați Nicolaievici, unul în poarta botoșănenilor, celălalt arbitru.
CSU Suceava: Spiridon, C. Tcaciuc – Roșu (10 goluri), Dumitraș (6), Sandu (5), Eros (4), Târzioru (3), Burlacu (2), Aldica (1), I. Tcaciuc, Petrea, Olariu, Matei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava