Concert pascal
MOPAN Suceava

Câțiva cântăreți au povestit, pentru Click!, cum obișnuiau să petreacă în copilărie Crăciunul. Dorian Popa, Delia, Adora, Andrei Leonte și Matteo au oferit nu doar amănunte neștiute de nimeni, dar și câteva fotografii de colecție.

Dorian Popa nu se înțelegea bine cu Moșul

„Fiecare Crăciun este special, pentru că încerc să fiu alături de mama şi de fratele meu. Ne facem cadouri şi ne simţim minunat împreună. Ţin minte că un Crăciun cool a fost când am filmat un episod special din «Pariu cu viaţa», când l-am întâlnit pe Moş Crăciun. Când eram mic nu dădeam importanţă Moşului, dar îmi plăceau cadourile. Sunt un mare fan al sporturilor de iarnă şi îmi place să mă dau cu placa, la fel ca în fiecare an”, a spus Dorian, pentru Click!

Delia Matache se cățăra în brăduț după bomboane

„Îmi aduc aminte de o serbare la grădiniţă pentru Crăciun. Toţi copiii am cântat în aşteptarea Moşului, dar pentru că el încă nu venise, iar eu pusesem ochii pe bomboanele din brad, am zis că am timp să fur una. Nu prea ajungeam la cea pe care voiam să o iau şi am încercat să mă căţăr, doar că am căzut cu tot cu bradul, foarte aproape de scenă. Oricum, am fost aplaudată de mică”, își amintește, râzând în hohote, Delia Matache.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/amintiri-de-craciun-povestite-de-vedete-imagini-de-colectie

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava