Concert pascal
MOPAN Suceava

Astăzi, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și cei de la operațiuni speciale au făcut, împreună cu procurorii DIICOT Suceava 11 percheziții domiciliare, la persoane bănuite de trafic de droguri și operațiuni cu substanțe psihoactive.

Polițiștii antidrog au ridicat aproximativ 33.600 de lei, 74 de grame de substanțe interzise, cantități însemnate de anabolizanți, un pistol cu gaze, 3 minicîntare electronice utilizate de obicei în porționarea cantităților de substanțe interzise, foițe pentru confecționarea țigaretelor, telefoane mobile și cartele telefonice susceptibile a fi folosite în activitățile infracționale.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2014 – 2016, suspecții ar fi comercializat droguri de risc și de mare risc, precum și substanțe cu efect psihoactiv pe raza orașului Gura Humorului și a municipiului Cîmpulung Moldovenesc.

Drogurile ar fi fost procurate din Spania și Olanda și introduse în țară în colete, expediate pe numele membrilor grupării infracționale și preluate de diverși intermediari. În aceeași cauză, pe parcursul cercetărilor, au fost realizate 14 capturi de droguri și substanțe cu efect psihoactiv, însumînd aproximativ 300 de grame.

Astăzi, polițiștii au pus în executare 9 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la audieri.

Sursă foto: AGERPRES

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava