Concert pascal
MOPAN Suceava

Extinderea rețelelor de iluminat și a iluminatului public în noile cartiere ale municipiului Suceava reprezintă una din preocupările importante ale municipalității, a anunțat miercuri, primarul Ion Lungu. El a afirmat că în ceea ce privește investițiile în extinderea rețelelor de iluminat public lucrările sunt în faza de finalizare pe străzile Fagului, Plopului, Socului, Frasinului, Arțarului, Anton Holban, Ioan Dragoslav, Mihai Băcecu, Nicolae Istrati, Romeo Calancea, și Eugen Lovinescu. Pentru realizarea acestor lucrări, a subliniat Lungu, Primăria și Delgaz Grid au contribuit financiar în mod egal. În prezent se lucrează pe străzile I.C.Brătianu și Petru Comărnescu iar în faza de proiectare se află extinderea rețelelor de iluminat pe străzile
Traian Popoviciu, Ionel Teodoreanu, Tudor Vianu, Energeticianului, Nicolae Cătănescu, Moldovița, Roma, Triajului, Nicu Gane, Dimitrie Loghin, George Topârceanu, George Călinescu, Constructorului și alea Dumbrăvii-Delnița. ”Cât privește iluminatul public lucrăm pe străzile Decebal, Victoriei, Măgurei, Izvoarele Cetății, Ion Irimescu . S-au finalizat lucrările pe George Enescu, Mitropolit Dosoftei, Grigorie Alexandru Ghica, Narciselor și Florilor și in premieră a ajuns lumina și pe două străzi din cartierul Europa și anume Paris și Viena. De asemenea, o serie întreagă de străzi sunt la proiectare: Octavian Goga, Ionel Teodoreanu, Tudor Vianu, Academician Emanuel Diaconescu, Energeticianului, Nicolae Cătănescu, Traian Popoviciu, Bazarului, I.C. Brătianu, Matei Millo, Mircea Țurcanu, Bazelor, Moldovița, Petre Comărnescu, Roma, Triajului, Nicu Gane, George Topârceanu, Constructorului George Călinescu și Roman Calancea”, a declarat Lungu.
Ion Lungu a ținut să precizeze că recentele modificări legislative a dat posibilitatea încheierii unui parteneriat între Primărie și Delgaz Grid în vederea realizării de investiții în extinderea rețelelor de iluminat public. El a subliniat că pentru realizarea acestor investiții contribuția financiară se împarte în mod egal între cei doi parteneri însă sunt și situații în care Primăria contribuie cu 30% iar Delgaz Grid cu 70%.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava