Concert pascal
MOPAN Suceava

În data de 8 iunie, în intervalul orar 06.00-13.00, poliţişti din cadrul Poliției Oraș Siret au acționat în sistem integrat atât în mediul urban cât și în mediul rural, pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor și a altor fapte antisociale, ocazie cu care au fost legitimate 188 de persoane, controlate 140 de autovehicule şi aplicate 55 sancţiuni contravenţionale în valoare de 16.810 lei.
În cadrul acţiunii poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 3 permise de conducere şi au retras 21 certificate de înmatriculare.

Tot pe 8 iunie, poliţişti din cadrul Poliției orașului Gura Humorului au acţionat pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor și a altor fapte antisociale, ocazie cu care au fost legitimate 84 persoane, controlate 68 de autovehicule, efectuate 20 de testări cu aparatul etilotest şi aplicate 44 sancţiuni contravenţionale în valoare de 12.980 lei.
Totodată poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 1 permis de conducere, 1 certificat de înmatriculare şi 1 set de plăcuţe de înmatriculare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava