• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Amy Schumer a glumit că, în timpul sarcinii, duce dorul marijuanei.

Vedeta de stand-up comedy, în vârstă de 37 de ani, este însărcinată cu primul ei copil și al soțului ei, Chris Fischer. În timpul emisiunii ‘The Tonight Show’ a spus, potrivit contactmusic.com: „Mă gândeam cât de mult îmi este dor de iarbă.”

Amy – care a jucat în filme precum ‘Trainwreck’ șI ‘I Feel Pretty’ – a mai spus că, în ciuda presiunii la care este supusă, încearcă să își trăiască viața fără regrete. Întrebată dacă are o mantra personală, ea a răspuns: „Sincer, doar mă gândesc la faptul că vom muri într-o zi, așa că trebuie să trăim fiecare zi.”

Actriţa americană a anunţat că este însărcinată pe un cont de Instagram al unei prietene.

Amy Schumer a dat primele indicii că va deveni mamă, publicând o fotografie împreună cu soţul ei, Chris Fischer, peste o fotografie a Prinţului Harry cu soţia sa, Meghan.

Postarea a avut un link către profilul jurnalistei Jessica Yellin, care a publicat recomandările lui Amy Schumer despre viitoarele alegeri parţiale americane.

Lista se încheie, potrivit sursei citate, cu cuvintele: „Sunt însărcinată – Amy Schumer”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava