• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

”Aniversarea celor șapte ani de la semnarea Declaraţiei Comune privind Parteneriatul Strategic pentru Secolul XXI între România şi Statele Unite ale Americii, la 13 septembrie 2011, la Washington, ne oferă ocazia unei reflecții aprofundate asupra beneficiilor care au decurs în urma adoptării acestui document deosebit de important și a etapelor parcurse în implementarea parteneriatului nostru, precum și a nivelului la care ne dorim să ajungă relațiile bilaterale România-SUA în viitor”, a transmis viceprim-ministrul pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, Ana Birchall.

Vicepremierul Ana Birchall a arătat că progresele înregistrate în ultima perioadă atât pe dimensiunea economică, cât şi în planul politico-militar și la nivelul dialogului politic înalt, reflectă angajamentul comun al Guvernului României și al administrației SUA pentru dezvoltarea și extinderea Parteneriatului Strategic. “Evoluţiile majore în dinamica bilaterală au demonstrat soliditatea relaţiei bilaterale şi aportul specific al țărilor noastre în atingerea obiectivelor comune și au dus Parteneriatul Strategic între România şi SUA, în prezent, în mandatul Guvernului Dăncilă, la un nivel de cooperare fără precedent. În continuare, însă, aprofundarea și extinderea Parteneriatului Strategic cu SUA rămâne una dintre principalele priorități ale Guvernului, asumată prin Programul de Guvernare”, a susținut Ana Birchall.

Ana Birchall a subliniat importanța îndeplinirii obiectivelor comune și a promovării temelor fundamentale pentru implementarea Parteneriatului Strategic între România și Statele Unite ale Americii, consemnate în declarația comună, adoptată pe 19 iunie 2018, cu ocazia desfășurării Reuniunii Anuale a Dialogului Strategic România – Statele Unite ale Americii.

În ce privește contactele bilaterale din ultima perioadă, oficialul român a subliniat importanța schimburilor de opinii din cadrul întrevederilor avute în marja vizitei de lucru la Washington D.C. din iunie 2018: întrevederea la nivel înalt cu secretarul de Stat Mike Pompeo – cea mai importantă primire a unui oficial român în cadrul Departamentului de Stat din ultimii 10 ani și întrevederile cu secretarul Comerțului, Wilbur Ross, și secretarul Energiei, Rick Perry.

“Parteneriatul strategic între România și SUA, bazat pe strânsa prietenie și alianță dintre țările noastre, este și un simbol al angajamentului împărtăşit reciproc pentru asigurarea securităţii în regiune și în spaţiul transatlantic, în cadrul cooperării la nivelul Alianţei Nord-Atlantice, precum și al tuturor eforturilor în direcția promovării valorilor noastre comune și a unui viitor mai bun și mai sigur. Și în acest sens, România va rămâne pe viitor acelaşi partener strategic loial, consecvent și de încredere al SUA”, a arătat în încheiere Ana Birchall.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava