• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Viceprim-ministrul Ana Birchall a avut, marți, 23 octombrie a.c., o întrevedere cu viceprim-ministrul pentru integrare europeană al Republicii Moldova, Iurie Leancă, pe agenda discuțiilor aflându-se teme relevante în relația bilaterală precum integrarea europeană a Republicii Moldova și aprofundarea dialogului politic bilateral.

Vicepremierul român a transmis salutul prim-ministrului României și interesul Guvernului Dăncilă de a continua dialogul pentru aprofundarea și consolidarea Parteneriatului Strategic cu Republica Moldova.

Oficialul român a subliniat că ”România susține Republica Moldova în parcursul său european, pe care îl dorim a fi ireversibil”, în baza Parteneriatului nostru Strategic pentru integrarea europeană a Republicii Moldova. ”Doar opțiunea europeană poate aduce răspunsuri concrete la așteptările de prosperitate, siguranță, stabilitate ale cetățenilor Republicii Moldova”, a transmis Ana Birchall omologului moldovean.

Totodată, Ana Birchall a evidențiat că susținerea parcursului european al Republicii Moldova va continua să fie ”una dintre prioritățile României, inclusiv în perioada următoare”.

De asemenea, în cadrul discuțiilor a fost reiterată dorința comună pentru aprofundarea și consolidarea dialogului bilateral la toate nivelurile.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava