Concert pascal
MOPAN Suceava

Succes românesc impresionant pe scena de la „America’s Got Talent: All-Stars” din America! Ana Maria Mărgean (13 ani), vestita fetiţă ventriloc din România, care a câştigat „Românii au talent” în 2021, a uimit luni juriul internaţional al competiţiei de la Los Angeles şi s-a calificat în finala prestigiosului concurs. Reporterul Click! a obţinut un interviu în exclusivitate cu tânăra, care ne-a împărtăşit frumoasele emoţii pe care le trăieşte după acest succes.

Click!: Cum te-ai simţit la „America’s Got Talent: All-Stars”? 

Ana Maria Mărgean: Sunt foarte mândră că m-am calificat în finala „America’s Got Talent: All-Stars”. A fost un concurs de talente de mare amploare, o ediţie cu adevărat specială. Pot să spun că au participat peste 60 de oameni talentaţi şi sunt fericită şi un pic entuziasmată de ce a fost acolo. Pentru că a fost o oportunitate foarte bună pentru mine şi am concurat cu ventriloci celebri. M-am simţit foarte bine, ca o vedetă.

Ce îţi doreşti de la noul an?

Pentru anul acesta îmi doresc cât mai multe realizări şi sănătate, îmi doresc să fiu bună la şcoală, dar şi în cariera mea, în muzică, ventrilogie şi ce va urma. Fac canto împreună cu Ava, care şi ea este o fostă concurentă de la „Românii au talent” şi „Vocea României”.

Citește INTERVIUL complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/ana-maria-margean-dezvaluiri-emotionante-dupa-ce-2239026.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava