Concert pascal
MOPAN Suceava

Tom Hanks, actorul, regizorul și producătorul de film american, câștigător a două premii Oscar pentru cel mai bun actor, a vizionat documentarul „Chuck Norris vs Communism” şi a fost impresionat de realitatea românească a anilor ’80.

Filmul prezintă povestea uimitoare a casetelor video piratate care au permis unor milioane de români să vadă că se poate trăi şi altfel, atunci când regimul comunist îi supunea unui trai greu, lipsit de contactul cu vestul.

Ascunsă de ochii vigilenţi ai Securităţii, criticul de film Irina Margareta Nistor a tradus peste 5000 de filme străine în Romania comunistă a anilor ’80. În film, Irina Nistor este interpretată de fermecătoarea actriţă Ana Maria Moldovan, care reuşeşte să intre în personaj cu mult talent şi naturaleţe, fiind aproape de nerecunoscut.

Ana Maria Moldovan a cucerit publicul prin rolurile din filme şi seriale de televizune, dar şi prin numeroasele spectacole de teatru de la Teatrul Odeon şi mai nou, în spectacolul NSFW (Nerecomand la job) în regia lui Horia Suru, care se joacă la POINT, cel mai nou spaţiu dedicat artei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava