MOPAN Suceava

Anamaria Prodan (49 de ani) a făcut senzație în Dubai! Aflată în plin procesc de divorț, impresara FIFA și-a făcut bagajele și a plecat pentru câteva zile în Dubai, capitala luxului suprem, ca să facă afaceri cu șeicii și ca să participe la câteva lansări importante. Direct din Dubai, reporterul Click! vă transmite un interviu la cald, despre subiectul momentului: divorțul de Laurențiu Reghecampf.

În perioada 30 octombrie – 3 noiembrie 2021, mai multe vedete din România au participat în Dubai la două dintre cele mai fastuoase evenimente sportive și mondene din lume, I success – International Awards și Superkombat Fighting Championship. Un moment inedit anunțat la spectacolul din acest an a fost asocierea a două teme de larg interes: sportul și criptomonedele Superkoin.

Tocmai de aceea, Anamaria Prodan nu putea lipsi de la această gală, mai ales că a fost invitată să i se acorde premiul pentru unul din cei mai influenți oameni din fotbal la nivel mondial, urmând ca în luna februarie să revină în Dubai, pentru a primi o distincție și din partea Fundației Michelle Obama, tot în cadrul unei gale de excelență. În tot acest timp, vedeta și-a lăsat avocații să se ocupe de divorțul de Laurențiu Reghecampf. Reporterul Click! a fost prezent la gala din Dubai, unde Anamaria Prodan a acordat un interviu, în exclusivitate, despre culisele scandalului de divorț în care este implicată și nu numai.

  • Cât anume ai investit în criptomonede?

Sunt primul investitor, un milion de euro! Este o monedă în care eu cred. O monedă la care am asistat de la facere, o monedă care îți oferă un payback cumva. O monedă pe bază de piramide, dar care niciodată nu o să se prăbușească. Trăim în secolul acesta, încet-încet lumea se mută în virtual și trebuie să ținem pasul

  • După divorț, femeile înfloresc! Cum stau lucrurile în cazul tău?

Să știi că e adevărat! Depinde de partener, depinde de cum mergi mai departe. Eu merg foarte mândră și întotdeauna mă gândesc că Dumnezeu, dacă ia ceva, ia cu un scop!

  • Următorul soț nu va mai fi român?

Nu știi niciodată! Habar nu ai ce-ți rezervă viitorul, asta numai Dumnezeu știe! Următorul soț cu siguranță o să fie unul care atunci când intră undeva cu mine se va face liniște.

Citește INTERVIUL complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/interviu-exclusiv-anamaria-prodan-lasat-un-milion-de-euro-dubai-plin-divort-fac

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava