Concert pascal
MOPAN Suceava

Anamaria Prodan a făcut o serie de dezvăluiri incendiare, în podcastul lui Codin Maticiuc, lansat miercuri (12 ianuarie), pe Youtube. Agentul FIFA a vorbit despre rivalitatea dintre ea și frații Becali, notează click.ro.

Anamaria Prodan a mărturisit că războiul a început de la succesul de care s-a bucurat ea în calitate de impresar în fotbal. „Eu mi-am dorit sa fac istorie. Mi-am calculat de când mă știu fiecare pas. Eu sunt pachetul complet. (…) Frații Becali au pierdut tot pentru că, hai să o luăm foarte corect, ei doi alergau singuri și tot terminau pe locul doi! Când nu ai concurență, e greu să spui că ești cel mai bun. Ei erau singurii pe piață. Făceau transferuri mari. Aveam fotbaliști buni, Hagi, Gică Popescu. Dacă ai talent, poți să vinzi pe milioane. Eu așa am făcut, am vândut pe milioane. Transferul lui Dennis Man, care a venit după transferul lui Stanciu, este făcut de mine. Dar a fost preluat din mers de altul”, a povestit Anamaria Prodan, conform sursei citate.

Sexy-impresara a dezvăluit că a fost o rivalitate în toată regula, care s-a lăsat chiar cu scene din filme: urmăriri cu mașina și scandal. Anamaria Prodan a spus că s-a dus inclusiv la Ambasada Americană ca să reclame faptul că i-a fost urmărită familia de către frații Becali.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/anamaria-prodan-amenintata-de-fratii-becali-am-408583.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava