Concert pascal
MOPAN Suceava

Celebra impresară de fotbaliști a revenit la Pro TV cu un nou sezon al emisiunii „Gospodar fără pereche”, cu o primă ediție în care ne-au fost prezentați băieții dornici să-și găsească mândra perfectă. Până când vom face cunoștință și cu fetele bune de măritat, Anamaria Prodan (46 de ani), gazda reality-show-ului, a povestit pentru Click! detalii despre căsnicia ei și a spus cum își „vrăjeşte” soţul atunci când se întâlnesc!

Click!: Cum te recompensezi faţă de partenerul tău, Laurențiu Reghecampf, atunci când lipseşti prea mult de acasă? Cum vezi tu o seară romantică?

Anamaria Prodan: Eu și Laur ne-am găsit numai bine, pentru că suntem amândoi foarte romantici! Pentru noi, atunci când vine în România sau merg eu la el, este aproape obligatoriu să ne petrecem cel puțin o seară numai noi doi, la un restaurant, cu o mâncare bună și câteva ore în care vorbim pur și simplu. Funcționează perfect. Nu trăim în aceeași țară și, deși vorbim zilnic la telefon, altceva e să stăm față în față, să ne bucurăm unul de celălalt. Și asta-mi doresc și pentru gospodarii mei, să-și găsească fete cu care de-abia să aștepte să ia cina, să le privească în ochi și să înțeleagă tot!

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/anamaria-prodan-despre-casnicia-la-distanta-eu-si-laur-avem-noroc-ca-suntem-amandoi

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava