MOPAN Suceava

Luni, 7 februarie, trebuia să fie ziua 0 a marii întâlniri de la tribunal între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Procesul s-a amânat pe ultima sută de metri. Anamaria Prodan contraatacă și spune că nu a depus nici o cerere de custodie exclusivă, care l-ar viza pe fiul lor, Laurențiu Reghecampf junior. Din contră, impresara spune că se roagă de Laurențiu Reghcampf să vină să-l viziteze pe Bebeto, care varsă lacrimi amare după tatăl lui, potrivit click.ro.

„Nu există așa ceva. Eu nu am făcut cerere pentru a-l decădea din drepturile părintești pe Reghecampf pentru că nu-mi doresc așa ceva. Copilul trebuie să-și iubească amândoi părinții! Eu îl rog pe Reghecampf de 9 luni să vină să-și vadă copilul. Nu dorește nici să i-l trimit la Craiova și nici să vină să-l vadă. Copilul suferă enorm, dar a înțeles, căci este foarte deștept. Știe că tatăl lui a luat-o pe un drum greșit, dar este cel ales de el. Eu nu permit copilului să-l judece pe tatăl lui, căci, și în șanț dacă ajunge, Bebeto are datoria de a-i da un pahar de apă. Reghecampf este genul de om condus de oameni mici, fără valoare. Reflecția lui interioară este exact suma acțiunilor pe care le-a făcut!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Click!.

Impresara a comentat acid și la adresa corespondenței scandaloase apărute în presă dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/exclusiv-anamaria-prodan-contraataca-in-scandalul-410618.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava