Concert pascal
MOPAN Suceava

Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală Corinei Caciuc, după ce aceasta din urmă ar fi aparut cu geanta ei de firmă pe mână! Iată informațiile exclusive obținute de Click!

Anamaria Prodan e necruțătoare cu Laurențiu Reghecampf și amanta acestuia, Corina Caciuc! Click! a aflat, în exclusivitate, că nu doar antrenorul Universității s-a ales cu două plângeri penale din partea impresarei, dar și amanta Corina Caciuc. Aceasta ar fi apărut în poze cu geanta impresarei FIFA pe mână!

Antrenorul Universității Craiova este acuzat de Anamaria Prodan că ar fi sustras bunuri și bani, sume pe care le-ar fi transferat dintr-un cont al familiei în cel al noii sale partenere, Corina Caciuc, fără să primească vreo aprobare, dar și că ar fi făcut publice fotografiile cu sexy impresara nud.

Surse din apropierea impresarei au dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, că aceasta a introdus o nouă plângere penală, de data aceasta, împotriva Corinei Caciuc, care a apărut în câteva imagini cu o geantă neagră, de firmă, care ar fi a impresarei.

Aceleași surse au dezvăluit pentru Click! că amanta antrenorului Universității Craiova va fi chemată la tribunal să facă dovada bunurilor care au apărut peste noapte în posesia ei, de la genți și pantofi (poartă aceleași măsuri ca ale impresarei) până la bijuterii de valoare și nu numai.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/anamaria-prodan-i-a-facut-plangere-penala-corinei-406505.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava