Concert pascal
MOPAN Suceava

Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf e în toi! După ce s-a trezit cu autoritatea tutelară la ușă, Anamaria Prodan contraatacă și spune că îl va acționa în judecată pe avocatul lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a solicitat prin introducerea unei Ordonanțe Președințiale ca fiul lui, Bebeto, să fie lăsat să-l viziteze la Craiova, acolo unde locuiește împreună cu Corina Caciuc! Click! a aflat care este poziția impresarei.

Impresara contraatacă și spune că nici o lege nu-i poate obliga fiul să meargă la Craiova, acolo unde tatăl său locuiește cu actuala parteneră, Corina Caciuc. ”Asta va decide numai copilul! Nu poate să-l oblige nici o lege pe copilul meu să meargă la Craiova, dacă el nu vrea! Este de toată jena ce s-a întâmplat! Mi-a trimis autoritatea tutelară la Snagov, dar adresa era greșită. Pesemne că acest avocat al lui Laurențiu Reghecampf nu știe nici numărul casei la care locuiesc, așa de bine cunoaște cazul. Căutau doamnele respective un număr care nu există pe strada noastră”, a precizat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

Anamaria Prodan a anunțat că îl va acționa în judecată pe avocatul lui Laurențiu Reghecampf, Adrian Căvescu.

Citește articolul complet, EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/anamaria-prodan-ii-da-lovitura-de-gratie-lui-588580.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava