• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Nu mai este mult şi se dă startul emisiunii “Gospodar fără pereche”, de la PRO TV, iar emoțiile sunt mari atât pentru gazda emisiunii, cât și pentru cei 13 concurenți fermieri, care-și caută o femeie pe placul inimii, notează click.ro.

Burlacii se laudă cu agoniseala lor, dar și cu orătăniile din ogradă, având sute de găini, oi, porci și bibilici. Printre ei se numără și saxofonistul Gabriel Pop, în vârstă de 25 de ani, din Copalnic-Mănăștur, județul Mureș, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/anamaria-prodan-le-cauta-neveste-unui-saxofonist-si-unui-luptator-k1

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava