Concert pascal
MOPAN Suceava

Anamaria Prodan nu se dezice de la nimic! Agentul FIFA își asumă toate întâmplările din viața sa, legăturile cu oameni din toate categoriile sociale, inclusiv din lumea interlopă, de care povestește degajată în cel mai nou podcast „la mijloc”, cu Codin Maticiuc. În doar câteva ore, clipul a fost urmărit de zeci de mii de oameni, scrie click.ro.

Savuroasă, cu zâmbetul pe buze, parcă mai tânără și mai cu forță decât înainte de separarea de Reghe, Anamaria Prodan și-a deschis sufletul în fața lui Codin Maticiuc, unde a discutat de interlopi, frații Becali și fostul partener de viață. Pentru fiecare subiect în parte a avut ce să spună și unde să-i claseze pe cei care au făcut parte din viața ei. Dezamăgită de unii, cu mult respect pentru altii, agentul FIFA a enumerat câteva episoade demne de filmele de acțiune în podcastul lui Codrin Maticiuc.

O dezvăluire făcută de Anamaria Prodan este despre legăturile ei cu lumea interlopă. Mai exact cu Fane Spoitoru sau clanul Cămătaru, despre care spune că i-au fost ca niște frați și mereu vor fi prietenii ei. „De acolo a plecat șmecheria. Știi, apropo de cartea ta cu Nuțu Cămătaru. Deci eu eram cu Fane. Eram cu Fane Spoitoru”, a mărturisit Prodanca, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/anamaria-prodan-legaturi-interlopi-fane-spoitoru-408393.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava